18. oktoobril toimus Teetund raamatuga

18. oktoobril toimus kuuenda hooaja esimene “Teetund raamatuga”. Kohaletulnud lugejad muljetasid suve kultuuri- ja lugemiselamustest. Inge Põlma rääkis pikemalt raamatust “Tunnistaja: ajalooline romaan” (autor K. Laur). Rapla Keskraamatukogu komplekteerimisjuht Tiina Talvet tutvustas raamatuid: “Kolme nimega mehed” (C. Adolfsson), “Tsaari ulaan” (K. Merits) ja “Absurdist armumiseni” (K. Georg). Kaja Tammar tegi põhjaliku ülevaate teostest: “Kohtumised: tõlkija joonistab kirjanikku” (K. Tergem), “Tõlkes leitud Eesti: Eesti kirjanduse tõlkijate lood” (K. Tergem), “Hunditund” (V. Panjuškin), “Jõekuningad: uus vaade viikingitele Skandinaaviast kuni Siiditeeni” (C. Jarman), “Meie sibullilled: kanakakamorssi, kanapissi ja šampanjat” (A. Past), “Väike raamatupoodnik Alice” (K. Piirilinn), “Viimane raamatukogu” (F. Sampson), “Kodutalu” (A.-L. Bertell), “Aafrika äärel” (K. Blixen), “Üksinda ookeanis” (S. Kurilov) ja “Joostes Shermaniga” (C. McDougall). Kindlasti sai kohtumiselt põnevaid ideid, mida lugeda.