Lasteraamatukoguhoidjate Päev Raplas 19. septembril

19. septembril toimus Rapla Keskraamatukogus XV Üleriigiline lasteraamatukoguhoidjate päev.
Pärast Rapla vallavanema Piret Minni ja Rapla Keskraamatukogu direktori Õie Paaslepa sõnavõttu kuulutasid ERÜ büroo juhataja Reet Olevsoo ja ERÜ lasteteeninduse toimkonna juht Rita Raudsepp välja “Aasta lasteraamatukoguhoidja 2018” nominendid.
Nendeks olid:
ANU AMOR-NARITS Tartu Oskar Lutsu nimeline Linnaraamatukogu
ÄDU NEEMRE Tartu Oskar Lutsu nimeline Linnaraamatukogu
SVEA NUORANEN Väike-Õismäe raamatukogu
URVE NURMIK Märjamaa Valla raamatukogu
MAI PAJU Saare Maakonna Keskraamatukogu
AITA TAMMEORG Anija Valla Keskraamatukogu Kehra raamatukogu

Maarja Pildre Tallinna Keskraamatukogust tegi kokkuvõtte lastetööst 2017. aasta aruannete põhjal. Ly Ehin tegi ülevaate Raplamaa luuletajatest. Andres Ehini pingikobara juures sai tehtud ühispilt ning siis suunduti kultuuriloolisele jalutuskäigule Kaja Tammari juhatusel.
Hiljem jätkus päev Rapla Kultuurikeskuses, kus kuulati ülevaadet Eesti Lastekirjanduse tegemistest nende direktorilt Triin Soonelt ja tema kolleegidelt. Päeva lõpetas Thea Paluoja laululaste meeleolukas kontsert ja ringkäik Rapla Kultuurikeskuses.

Rohkem pilte näeb SIIT